Kék Laguna Panzió

Észak Magyarországi régió - Egerszalók

Kék Laguna Panzió, Egerszalók
  • Cím: 3394 Egerszalók, Széchenyi utca 44.
  • SZÉP kártya elfogadása

Ajánlatkérés

Küldés
Kék Laguna Panzió, Egerszalók

A 65 °C-os egerszalóki hőforrás gyógyhatású vize évtizedek óta vonzza a külföldi és belföldi vendégek tömegét. A hőforrás nemcsak gyógyhatásáról ismert, hanem egyedülálló látványt nyújtó mészkőlerakódásairól is. A hőforrás éjjel-nappal nyitva van, télen és nyáron egyaránt. A víz 19 összetevője miatt számos betegség orvoslására, csontbetegségek utókezelésére, izületi és reumatikus bántalmak gyógyítására szolgál. Alkalmas túlsúly, epebetegségek és gyomorsav-bántalmak kezelésére ivókúra formájában. Egertől 6 km-re található, mely város szintén nagyon sok nevezetességéről ismert (vár, Lyceum, Bazilika, strand, uszoda)Ha nyugalomra, pihenésre, szórakozásra vágyik válasszon bennünket. A termál fürdő közelében újonnan megnyílt apartmanházaink várják kedves vendégeinket.

Kék Laguna Panzió, Egerszalók

52 férőhely befogadására alkalmas apartmansorozatunk 6 lakásból és 4 fürdőszobás szobából áll.

Az apartmanok öszkomfortosak, ebből 3 db galériás 2 szintes, családi apartman, 1 db társalgós 2 szobás,

2 db egylégteres 4 férőhelyes. A fürdőszobás szobák, 3 illetve 4 férőhelyesek.

Télen fűthetőek, így egész évben várjuk a pihenésre vágyókat. Párok, családok, csoportok, osztálykirándulóknak egyaránt alkalmas.

A zárt udvaron parkolásra, bográcsolásra, nyársalásra is van lehetőség. Parkosított udvaron elhelyezett faházakban kellemes estéket tölthetnek el.

Az apartmanok melletti kávéházunk rendezvények szervezésére kibérelhető.


Kék Laguna Panzió, Egerszalók

A családias hangulatú különálló kétszintes házaink jól felszerelt minikonyhával tágas fürdőszobával, minden ház kábel TV-vel van ellátva. A házakban alul három heverő, felül öt heverő van elhelyezve. Minden ház előtt pihenési lehetőség. Az apartmanházak területén gyermeke gondtalanul játszhat a nekik e célra kialakított játszótéren. A kertben bográcsolási és nyársalási lehetőség van. A gépkocsikat őrzött, zárt parkolóban tudjuk elhelyezni.

Kék Laguna Panzió, Egerszalók


Kék Laguna Panzió, Egerszalók


 

Kék Laguna Panzió, Egerszalók
  • Cím:3394 Egerszalók, Széchenyi utca 44.
Főoldal Akciós hotelek Partnerek Szállásadóknak Médiaajánlat Kapcsolat

© 2011. | szallasjegyzek.hu - Szállásjegyzék Kft.

Az oldalra a felhasználók által feltöltött képi és szöveges tartalomért a Szállásjegyzék Kft. semmilyen nemű felelősséget nem vállal!

Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás